изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:03 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД”Полиция” – гр.Добрич са регистрирани 7 престъпления.

          

 

                        1. На 11.07.2007 година, в Първо РПУ – Добрич е получено съобщение за това, че 10/11.07.2007 година,  неизвестно лице, чрез взлом е влязло в стопански двор на фирма, намираща се в индустриалната зона на гр. Добрич и извършило кражба на електрожен и около 100 метра кабел.

                                    

            2. На 11.07.2007 година в гр. Добрич, неизвестно лице е влязло в частен дом, намиращ се в района на околовръстен път - Добрич и е извършило кражба на чанта с документи и парична сума от около 2000 лева

.

            По двата случая работят служители на Първо РПУ – Добрич, провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на двете престъпни деяния.

            Образувани са досъдебни производства за престъпления по чл.195 и чл.194 от НК.

 

            3. На 11.07. 2007 годна, след проведени оперативно – издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РПУ – Добрич е установено 33 годишно лице от с. Дъбрава, общ. Добричка, обявено за общодържавно издирване.

            Лицето се издирвало от служителите на реда във връзка с досъдебно производство. Предадено е на съответния полицейски дознател.

 

       През изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД”Полиция” – Добрич са регистрирани 6  пътно – транспортни произшествия, с един ранен гражданин.

 

 

 

            На 11.07.2007 година, около 16.50 часа в района на КК “Албена” възниква пътно – транспортно произшествие при което  автомобил “Форд – Транзит”, управляван от 24 годишен водач от гр. Варна, с инициали Т.П., удря 13 – годишно момиче от гр. София.

            В резултат на пътния инцидент детето е получило охлузни наранявания в областта на краката. Оставена е в МБАЛ – Добрич под лекарско наблюдение.

            Обстоятелствата довели до възникването на пътното произшествие се изясняват.

 

            На 11.07.2007 година, около 16.00 часа, в района на околовръстен път – Добрич е установен 36 годишен водач, живущ в гр.Добруч, който е управлявал лек автомобил след употреба на алкохол над 1.2 промила. Техническото средство с което е изпробван водача е отчело 1.42 промила.

            Деянието на водача е престъпление по чл.343”Б”, ал.1 от НК.

 

 

 

 

            Поделенията на ОД”ПБЗН” – Добрич са участвали в гасенето на 10 пожара, възникнали съответно в гр. Добрич /4/ и по един в гр. Шабла, гр. Тервел, КК”Албена”, и в селата Безмер, Мали извор и З. Стояново  Пожарите са възникнали основно в сухи треви, храсти и отпадъци.

 

             

 

                  

12.07.2006 г.                                                               ОД”ПОЛИЦИЯ”- ДОБРИЧ

 

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД "ПОЛИЦИЯ" - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди