изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:05 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ    
Новини

ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ

Със заповед на министъра на търговията Валентин Василев от 8 юли е освободен досегашният управител на фирма "Феникс ресурс" /бивша "Вторични суровини"/ Стоян Серафимов и е назначен провалилият се като педагог, журналист и кандидат-депутат Николай Николов. Вчера колективът на фирмата трябваше да реши как да посрещне натрапения им шеф-непрофесионалист. Не е изключено да се приложи и форма на несъгласие, до която неотдавна стигнаха работещи в други фирми.



21 ФИРМИ - В "КРУПНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ"

От първи август в направление "Данъчни ревизии" ще има специално звено, което ще наблюдава големите данъкоплатци в Добричкия регион, каза началникът на ТУДА Иван Колев. В петте най-големи града на страната пък ще има специални данъчни отдели за крупните данъкоплатци. Към 31 май в добруджанската графа влизали 21 фирми. Според И. Колев, тези фирми, заедно с още десетина, формират около 70 на сто от общите приходи, внасяни в бюджета.

НДТ- 11 /13 юли 1997 г. 

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди