изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:41 EEST
ИЗЧЕРПАН Е ЛИМИТЪТ ЗА СУБСИДИИ ЗА МЕД    
ЗемеделиеСамо 60 производители на мед от Добричка област са успели да подадат документите си за получаване на субсидия за произведен и предаден на преработвателно предприятие пчелен мед, съобщиха от областната дирекция на ДФ "Земеделие". Причината е, че отпуснатият за страната лимит по тази линия се е изчерпал. Има още поне 60 кандидати за субсидия. Ако ръководството на фонда реши да се увеличи лимитът, те ще имат възможността да подадат документите си.

Линията стартира на 15 юни. Тя трябваше да продължи до 31 октомври или до изчерпване на лимита. По нея пчеларите получават по 0,40 лева за килограм произведен и предаден на преработвателно предприятие пчелен мед. Както НДТ вече писа, те трябва да са предали продукцията си на предприятие, което е регистрирано по чл. 12 от Закона за храните, да отговаря на ветеринарно-санитарните изисквания и да присъства в регистъра на работещите производствени предприятия в България.
В него са включени 18 фирми.
 


Сходни връзки

ИЗЧЕРПАН Е ЛИМИТЪТ ЗА СУБСИДИИ ЗА МЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди