изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:13 EEST
ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ ЕТАП ОТ ПОДГОТОВКАТА НА ДОБРУДЖАНЦИ    
СпортПриключи първият етап от подготовката на "Добруджа" за първенството на Североизточната "В" футболна група. В него треньорът Радостин Димов наблягаше на общофизическите натоварвания.

Вчера играчите са имали само едно занимание - сутринта. Следобяд наставникът е решил да даде почивка на своите момчета, заради натрупаното у тях натоварване. Днес "жълто-зелените" ще направят две тренировки, а в събота - една, плюс възстановяване в Златни пясъци. В морското селище ще стартира и вторият етап от подготовката на добричлии, в която ще се набляга на скоростна издържливост, тактика и контроли. Първият спаринг ще бъде на 18 юли в Оброчище, срещу "Албена 97". От клуба съобщиха още, че днес се очаква още трима играчи да се присъединят към отбора, а в събота - и класен халф, който има мачове в "А" група. НДТ научи, че Филип Флоров още не се е присъединил към добруджанци. Клубните шефове му дават шанс да стори това до днес.
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ ЕТАП ОТ ПОДГОТОВКАТА НА ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди