изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:24 EET
"АЛБЕНА" ПРЕДЛАГА ПРОМОЦИИ НА КЛИЕНТИТЕ СИ    
ТуризъмОколо 15 000 туристи почиват в курорта, предимно немци, руснаци, българи и румънци

По данни от края на миналата седмица, летовниците в курорта Албена са около 15 000. Те са предимно от Германия, Русия, Румъния и България. Увеличава се броят на туристите от северната ни съседка. Оказва се, нашенци също продължават да предпочитат курорта. Добричлии например търсят възможности за ваканционни пакети от седем, десет или 14 дни. Има засилен интерес към уикендите. Предпочитанието е за ваканция по формулата "всичко в цената", съобщават от туристическото бюро на Албена в Добрич.
Все още могат да се намерят  места в курорта - по-трудно в крайморската част и по-лесно - в парковата. Същото важи и за Приморско и комплекс "Бялата лагуна". В момента "Албена" предлага и промоционални цени. Така нощувка и престой по формулата "всичко в цената" за хотелите "Компас" и "Панорама" е 70 лева на вечер, за "Добруджа", "Дружба" и "Алтея" цената за нощувка със закуска е 50 лева. До края на юли се предлага двузвездна база с нощувка и закуска за 20 лева. Цената в климатизирания комплекс "Магнолиите" в Приморско е 64 лева за нощувка със закуска, а в "Бялата лагуна" - 60 лева за нощувка и престой "ол инклузив".
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" ПРЕДЛАГА ПРОМОЦИИ НА КЛИЕНТИТЕ СИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"АЛБЕНА" ПРЕДЛАГА ПРОМОЦИИ НА КЛИЕНТИТЕ СИ
Автор: Anonymous да 2007-08-07 @ 18:17 EEST
Дукови, колко ви плащат, да правите реклама на западащият добруджански курорт???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди