изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:43 EEST
ПО НОВА НАРЕДБА СЕ РЕГИСТРИРАТ ВЕЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ    
Ред и сигурностВ края на миналата седмица бе обнародвана нова наредба за регистрацията на моторни-превозни средства, която влиза в тридневен срок след това. Началникът на "Пътна полиция" в Добрич Жулиян Минев не бе обнадежден, че наредбата ще редуцира опашките в КАТ за регистрация на автомобили.

Той обясни, че основната промяна е отпадането на необходимостта от представяне на легализиран превод на документите на колата, ако тя е закупена от чужбина. Нужно е само да се представят оригиналните документи за регистрация на автомобила в чужбина, да се сключи валидна застраховка "Гражданска отговорност" и да се представи договор за покупко-продажба, обясни Ж. Минев основните промени, които налага наредбата в тяхната работа. И добави, че промените влизат в сила от началото на тази седмица. Данните за автомобилите ще се въвеждат в системата на "Пътна полиция" от оригиналното свидетелство на регистрация, а не - както преди, с оформянето на митническия внос. За промените ще има указания по гишетата в КАТ.
 


Сходни връзки

ПО НОВА НАРЕДБА СЕ РЕГИСТРИРАТ ВЕЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПО НОВА НАРЕДБА СЕ РЕГИСТРИРАТ ВЕЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ
Автор: Anonymous да 2007-07-16 @ 16:35 EEST
още нещо да решите та народа съвсем да я загази ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди