изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:27 EEST
ПОСЛАНИКЪТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ БЕ В АЛБЕНА    
ТуризъмПосланикът на Европейската комисия у нас Майкъл Хъмфри е бил в Албена през миналата седмица, научи НДТ. Поводът за визитата му е било участието в семинар на тема "Европейски документационни центрове". Той, както и други чуждестранни лектори, са обучавали около 20 представители на  такива центрове у нас.

Европейските документационни центрове помагат на университети и изследователски институти да поддържат и развиват образованието и изследването на европейската интеграция, насърчават ги да участват в дискусиите за Европа и съдействат на обикновените хора да научат повече за политиките на ЕС. Център за европейска документация у нас бе открит със съдействието на Делегацията на Европейската комисия в България. Той има за задача да подпомага дейността на народните представители, постоянните комисии и особено на Съвета по европейска интеграция, като извършва справки за съответното законодателство на Общността от официалните източници на ЕС. Центърът подготвя и разпространява информация за отношенията между България и ЕС.
 


Сходни връзки

ПОСЛАНИКЪТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ БЕ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди