изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:54 EEST
"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" - С МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО    
НовиниВчера на специална церемония в транспортното министерство официално бе връчен Сертификат за съответствие на Системата за управление на качеството на "Български пощи" ЕАД, според изискванията на международния и европейски стандарт БДС EN ISO 9001:2000.

Това съобщиха от местното подразделение на фирмата. Сертификатът обхваща управление на персонала и процесите, свързани с дейността на дружеството при предоставянето на универсалните и неуниверсални пощенски услуги, междурегионални и вътрешно-районни транспортни и спедиторски дейности, разработването и маркетинг на нови услуги и продукти, както и управление на софтуерни лицензи и лицензионна политика. С въвеждането на Системата за управление на качеството и нейното сертифициране "Български пощи" ЕАД вече успешно реализира своята дългосрочна политика по качеството на пощенските пазари у нас и в чужбина. Като цяло основният пощенски оператор развива политика, насочена към задоволяване на нарастващите изисквания на днешните клиенти. От фирмата добавят, че в тази връзка се предвижда реализиране на мащабни иновационни дейности за подобряване на качеството, бързината, обхватността и надеждността на предоставяните пощенски и други услуги. От пощите добавят още, че това ще стане възможно чрез усъвършенстване на инфраструктурата и внедряването на нови услуги в поделенията на дружеството в цялата страна.
 


Сходни връзки

"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" - С МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди