изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:37 EEST
Ваньо Шарков: Промените в правителството са демонстрация на управленска немощ    
ПарламентСофия. Народният представител Ваньо Шарков от ОДС заяви, че групата им няма да подкрепи промените в правителството, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Организираната престъпност организирано ви се подиграва като стреля по ваши спонсори.

Няма развитие по случая с тези, които погубиха сестрите Белнейски, вместо това Румен Петков се разпорежда да бият стачкуващи миньори. Промените не са продиктувани от воля за реални промени, а от продължили два месеца сделки между представители на Тройната коалиция, смята Шарков. Той бе категоричен, че министър-председателят не е казал какви са реалните мотиви за оставката на Овчаров. Промените не са по волята на министър-председателя, а са явна демонстрация на управленска немощ и несполучлив опит за прикриване на неспособен и безскрупулен министър, заяви Ваньо Шарков. Той бе категоричен, че няма да подкрепят промените, защото са недостатъчни, закъснели, безплодни, резултат на вътрешнопартийни боричкания и междупартийни сделки.
Вашето правителство все повече прилича на вашата партия – превръща се в задруга на събирачите. Събирачи на престъпни пари, събирачи на интереси, събирачи на недоволство, заяви Шарков и отново от името на ПГ на ОДС заяви, че няма да подкрепи промените в правителството.
 


Сходни връзки

Ваньо Шарков: Промените в правителството са демонстрация на управленска немощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди