изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:07 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАТИЛ В СЪДА РЕШЕНИЯ НА ОбС    
НовиниОбластният управител е отнесъл в Административния съд двете проблемни точки от последните заседания на Общинския съвет - за изземване на апортираните имоти на общината в ПФК "Добруджа" и за спиране на строителното разрешение на обект по бул. "245 септември".

Това е станало ясно на проведения вчера Председателски съвет към ОбС, на който е обсъден дневният ред за заседанието на местния парламент за юли.
Предвижда се да бъдат обсъдени концесиите на столовете в три училища, които да се отдадат за ученическо хранене. Отново ще се подготвя отдаването на концесия на Младежката танцова площадка в парка. Ще се дискутира и концесионирането на втората част от езерото. Към нея имало интерес за превръщането й в място за занимателни спортни игри, като картинг, скейборд, ролери и др.
На заседанието на ОбС ще се внесе информация за изпълнение на решенията на ОбС, както и за изпълнението на бюджета на общината за първите шест месеца на годината.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАТИЛ В СЪДА РЕШЕНИЯ НА ОбС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди