изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:40 EEST
КОЙ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИ СЕ ВИЯТ НА ОПАШКИ В ЖЕГИТЕ    
ОбществоМоже би мнозина са забелязали големите опашки, които се вият пред сградата на Централна поща от началото на седмицата. Оказва се, че това са пенсионери, които още от ранните часове на деня идват, за да запазят ред и получат месечните си пенсии.

Потърсихме за коментар "Български пощи". Завеждащият отдел "Маркетинг" Данаил Енев заяви, че причината да се стига до опашките е закъснение на доставка на парите от "СИ банк" и като допълнение - това че предоставените кюпюри са големи. "Може би трябва да групираме пенсионерите по двама, за да изплащаме пенсии с една банкнота от 100 лв." - коментира още Енев. Той добави, че графикът е нарушен този месец с 30 минути, което е и причина хората от третата възраст да вият опашки пред сградата на пощата.
Потърсихме за коментар по случая директора на добричкия клон на "СИ банк" г-н Гавраилов. "Доскоро имахме договор с "Български пощи" ние да извършваме инкасото и ние подготвяхме и ценната пратка. Пощата обаче проведе обществена поръчка за тази дейност, която бе спечелена от софийска фирма и договорът ни бе прекратен. Така вече фирмата извършва инкасото и ценната пратка се подготвя от нея. Ние само я предаваме и това става всеки ден в 8 часа сутрин".
 


Сходни връзки

КОЙ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИ СЕ ВИЯТ НА ОПАШКИ В ЖЕГИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди