изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:59 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕСТРА И БРАТ СЕ ДАВЯТ. ЗЛАТИНА НАМЕРЕНА МЪРТВА    
ЛюбопитноСлед два часа търсене спасителите открили отнесеното на 300 м тяло на 12-годишната Златина от Добрич. Братчето й, хвърлило се да я вади от вълните, е спасено от удавяне, без опасност за живота. В добричката болница е настанена и 16-годишна лагерничка от Исперих, спасена от мъртвата прегръдка на морето. Трагедиите са станали на плажа  в Албена. Децата са влезли в разбушувалото се море, въпреки издигнатия по цялото крайбрежие забранителен червен флаг.

ОТДЕЛНИ ЩАНДОВЕ ЗА СТОКИТЕ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ

Всеки магазин да има специален щанд за стоки с изтекъл срок на годност и продажната им цена задължително да е по-ниска, каза за НДТ началникът на общинското управление "Търговия и контрол по цените" Маргарита Петкова. Според търговските разпоредби, тези стоки с изтекла годност задължително трябва да имат свидетелства от ДВСК и ХЕИ и надписи, че са с влошено качество. Според експерта, скоро проверки за това ще бъдат извършвани и на кооперативния пазар, и на стоковите борси.
НДТ - 21 юли 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕСТРА И БРАТ СЕ ДАВЯТ. ЗЛАТИНА НАМЕРЕНА МЪРТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди