изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:40 EEST
ДЕЙКОВ ЩЕ ПОМАГА НА АСПАРУХОВ И НА ОЛИМПИАДАТА    
СпортПомощник-треньорът на мъжкия национален тим по вдигане на тежести Диян Дейков ще помага на Пламен Аспарухов и на олимпиадата в Пекин, научи НДТ.

Така добричкият специалист ще бъде на голям спортен форум за втори път, след като на игрите в Атина бе наставник на албанците. "В момента сме на лагер в Асеновград и ще останем тук до световното първенство в Тайланд. В разширения състав на представителния тим попадат 17 щангисти. Сред тя е и добричлията Светлин Маринов, който се готви за европейското за юноши", заяви Диян Дейков и допълни, че Пламен Аспарухов е много доволен от старанието на Светльо в подготвителния процес. НДТ научи още, че другият добрички щангист - Йовчо Георгиев, заминава на 22 юли на лагер в София. Под ръководството на националния селекционер Здравко Стоичков той ще се подготвя за еврошампионата за кадети. В Асеновград ще тренират и двамата албанци, които Дейков подготвя за предстоящата олимпиада в Пекин догодина. Тежкоатлетите Герти Траша и Таулант Чарапе са се съгласили да провеждат занимания съвместно с българските национали, вместо Дейков да пътува до Албания.

 


Сходни връзки

ДЕЙКОВ ЩЕ ПОМАГА НА АСПАРУХОВ И НА ОЛИМПИАДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди