изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:50 EEST
ДСБ: Георги Първанов да освободи президентския пост    
ПарламентСофия. Парламентарната група на ДСБ настоява Георги Първанов да освободи президентския пост, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


“Комисията по досиетата освети най-високата институция на Република България. Днес родината ни се оказва с президент - сътрудник на репресивния апарат на комунизма , и с президентска администрация, препълнена с кадри на тези тайни служби”, заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ДСБ Екатерина Мхайлова.
В декларацията на ДСБ се заявява още: “Държавна сигурност беше разпусната формално в началото на прехода, но не престана да съществува. Водещи офицери от тези структури запазиха основно влияние в преименуваната комунистическа партия. Те създадоха организираната престъпност и сивата икономика”.
Според ДСБ хората на ДС са опорочили прехода и демокрацията ни, скрили са парите на българина в сивата икономика и криминалния сектор и са обрекли хората на бедност.
Чрез агента “Гоце” беше овладян и подчинен и президентският пост, подчерта Екатерина Михайлова.
“Научаваме, че досието на президента Първанов е манипулирано. Изтръгнати са страници, за да бъде прикрита истината за българския президент, който едновременно се гордее, и едновременно отрича съпричастността си към комунистическия репресивен апарат”, заяви народната представителка.
Според ДСБ фактите, че в президентската администрация работят и са работили десетки агенти на ДС, хвърлят огромна сянка върху образа на съвременна България и правят несигурно нейното бъдеще.
Затова от ДСБ настояват Георги Първанов да освободи президентския пост, всички институции и политически партии да се освободят от агентите на ДС, гражданите да окажат натиск за освобождаването на всички сфери на обществено влияние от мрежата на ДС.
Маргарита КОЛЕВА
 


Сходни връзки

ДСБ: Георги Първанов да освободи президентския пост | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДСБ: Георги Първанов да освободи президентския пост
Автор: Anonymous да 2007-07-23 @ 10:07 EEST
Долу лицемера, двуличника, срам за нацията........Параванов
ДСБ: Георги Първанов да освободи президентския пост
Автор: Anonymous да 2007-07-23 @ 23:10 EEST

Ама те страниците снощи ги намериха. Оказа се, че бил включен към доброволните отряди, дето помагат на милиционерите да регулират движението по кръстовищата на София. Първанов е невинен и не бива да подава оставка!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди