изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:39 EEST
КИНОЛОЖКА СЕДМИЦА В КРАНЕВО    
Новини

От 21 до 29 юли в Кранево се провежда киноложка седмица, организирана от Българската федерация по кинология и Международната киноложка асоциация. В нея ще вземат участие над 1000 четириноги от близо 15 държави. Вчера в морското селище се състоя четвъртата специализирана изложба на клуб "Дого Аржентино".



Съдия за породата с ранг САС бе един от най-добрите съдии за дого аржентино - Масимо Инзоли от Италия, който е собственик на развъдника "DE ANGEL O DEMONIO".

В рамките на киноложката седмица в Кранево ще се проведе и школа по хендлинг, която включва: необходимост от ринг дресура на кучето - формални изисквания на съдиите; приспособления и аксесоари за ринг; подготовка на кучето за изложба; практически занимания за движение на кучето в ринга; показване на кучето на съдията; показване на кучето в стойка; движение на кучето в ринга и др. На завършилите курса ще бъдат връчени  сертификати. 

Утре ще бъде специализираната изложба за дакели, а в сряда ще се състоят регионални специализирани изложби на породите йоркширски териер и стафорширски териер.

На 26-и юли в Кранево ще се проведе първа специализирана изложба за Нюфаундленд на Национален български нюфаундленд клуб, който бе основан през февруари. Председател на клуба е водещият на новините по БТВ Юксел Кадриев.

За първа година Кранево е домакин на подобна изява. Досега тя се  провеждаше край Варна. НДТ

 


Сходни връзки

КИНОЛОЖКА СЕДМИЦА В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди