изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:19 EET
“ДОБРУДЖА” ЗАПОЧВА С “ПРЕСЛАВ”    
СпортИзтеглен бе жребият за първенството на Североизточната “В” футболна група, в която за първи път в историята си ще играе отборът на “Добруджа”.

В първия кръг ще се срещнат новаците в групата. Добричлии, които изпаднаха от “Б” група, играят у дома с отбора на “Преслав” от град Велики Преслав, който пък идва във В група, след като в отминалия шампионат се подвизаваше в така наречените четвърти дивизии. Тимът на “Преслав” завърши първи в областната група в Шуменска област, след люта битка за първото място с “Ендже” (Царев брод), който преди последния кръг дори бе първи, но на финала бе изпреварен само с една точка от “Преслав”. Срещите от първия кръг ще бъдат на 19 август от 18 часа. На жребия в петък, който бе теглен в централата на зоналния съвет на БФС във  Варна, имаше представители от всички участници в трета дивизия. Тази година в шампионата ще се включат 18 отбора, като 7 от тях са от Добричка област.  Програмата за следващите срещи се изготвя по системата "Бергер". Има график на отборите за картотекиране на играчите, което трябва да се извърши в периода от 6 до 10 август. Всички отбори трябва да внесат депозит за участие от 2000 лева. Те трябва да имат и три гарнитури, които да участват в първенствата при децата, юношите младша и старша  възрасти.

I кръг

“Черноморец” (Бяла) – “Албена 97” (Оброчище)
”Спортист”
(Генерал Тошево) – “Разград 2000”
”Добруджа” – “Преслав”
”Аксаково” – “Доростол”
(Силистра)
”Черноморец”
(Балчик) – “Девня”
”Септември”
(Тервел) – “Панайот Хитов” (Тутракан)
”Черноломец”
(Попово) – “Орловец” (Победа) 
”Шабла” – “Аристон”
(Русе)
”Левски”
(Главиница) – “Суворово”

 


Сходни връзки

“ДОБРУДЖА” ЗАПОЧВА С “ПРЕСЛАВ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди