изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:32 EEST
28-годишен мъж е бил прострелян в сливенското село Младово    
Ред и сигурностс.Младово. 28-годишен мъж е бил прострелян в сливенското село Младово, съобщиха от пресцентъра на полицията. Около 11.50 часа на 22 юли в РПУ - Сливен е получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ в град, че в отделението е приет за лечение 28-годишен мъж от град Кермен, който е получил огнестрелна рана.

При извършената проверка от полицейските служители и проведения разговор с пострадалия е изяснено, че около 01.00 часа на 22 юли, управлявайки собствения си микробус "Мерцедес" и минавайки през с.Младово, Д.И. е чул шум от счупване на задното стъкло на автомобила, след което е бил наранен. При извършената хирургическа интервенция от шията му е извадена сачма от неизвестно оръжие. По-късно е установено, че изстрелът е произведен от неизвестен извършител, който е стрелял по автомобила със самоделно изработена и незаконно притежавана гладкоцевна пушка, докато той е преминавал през селото.
При извършените допълнителни издирвателни действия в дома на 55-годишния И.А. от селото са открити и иззети незаконно притежаваното оръжие - гладкоцевна пушка 12 калибър и 16 патрона за нея. Оръжието и боеприпасите са иззети, а собственикът на пушката е задържан за 24 часа в РПУ – Сливен до окончателното изясняване на случая. Образувано е дознание.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

28-годишен мъж е бил прострелян в сливенското село Младово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди