изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:38 EEST
ПГМЕ СЕ РАДВА НА НОВА ПРИДОБИВКА    
ОбразованиеМинистерство на образованието и науката е отпуснало целево сумата  от 113 000 лева за газификация  на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника "Михаил Ломоносов" в Добрич, съобщиха оттам. В момента се работи по изграждане на система за отопление на газ в учебното заведение. Вече са извършени повече от 50% от предвидените дейности. Те ще бъдат завършени до края на месеца.


Получени са и средства за частичен ремонт на част от учебните работилници, в които се провежда учебната практика. Те се помещават на ул. "Ген. Г. Попов".
От учебното заведение припомнят, че през последните години усилено се работи по цялостната промяна на външния вид на гимназията и условията в учебните кабинети, лаборатории и работилници. Стремежът е това да се превърне в трайна тенденция и учебното заведение да отговаря на всички европейски критерии за условията на труд на учениците.
 


Сходни връзки

ПГМЕ СЕ РАДВА НА НОВА ПРИДОБИВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди