изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:59 EET
ТЕРВЕЛ ПОДПИСА ДОГОВОР СЪС СИФ ЗА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА    
НовиниОбщина Тервел подписа споразумение със СИФ за финансиране на строежа на дома за стари хора, съобщиха от кметството в добруджанския град. Бюджетът на проекта е 298 000 лв., като 238 000 лв. се предоставят от фонда. Търгът за избор на строителна фирма ще се обяви на 27 юли и ще се проведе на 28 август.

В общината е стартирала и  тръжна процедура за избор на изпълнител за ремонта на общежитието. Средствата се осигуряват по Програма ФАР. Изпълнителят ще бъде избран на 17 август.
От община Тервел информират, че Изпълнителна агенция ФАР към МРРБ извършва мониторинг на всички дейности по проект "Възраждане на бизнесзона "Североизток". Проверката е приключила успешно. Предстои издаване на брошури за популяризиране на дейностите по проекта. Изпълнителна агенция ФАР на МТСП пък е извършила проверка по текущите дейности по проекта за изграждане на квалификационен център в бившето ученическо общежитие. По него се подготвят тръжните процедури и подборът на безработните за квалификация.
 


Сходни връзки

ТЕРВЕЛ ПОДПИСА ДОГОВОР СЪС СИФ ЗА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди