изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:51 EEST
ПРЕДПРИЕТА Е ЛИКВИДАЦИЯ НА СТОМАТОЛОГИЧНИЯ ЦЕНТЪР    
НовиниВ изпълнение на решението на Общинския съвет в Добрич от юни община Добрич е предприела необходимите действия за ликвидацията на Стоматологичен център, съобщават от кметството. Оттам добавят, че е издадена заповед за назначаване на комисия за приемане на движимото и недвижимото имущество на обявеното в ликвидация дружество.

Изчаква се ликвидаторът д-р Меглена Попова да подаде декларация, че няма кредитори, които са предявили вземания към дружеството, както и да представи заверен препис в общината във връзка с решението за заличаване на дружеството от търговския регистър. След това ще започне приемане на цялото движимо и недвижимо имущество. От кметството добавят, че рентгеновият кабинет и наемателите продължават да работят при досегашните условия.
Припомняме, че на заседанието си през юни общинските съветници решиха рентгенът и физиотерапията да продължат да функционират, като преминат за управление на "ДКЦ ІІ" ЕООД, заедно с работещия там персонал от трима души.
 


Сходни връзки

ПРЕДПРИЕТА Е ЛИКВИДАЦИЯ НА СТОМАТОЛОГИЧНИЯ ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди