изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:38 EEST
ОРГАНИЗИРАТ ПЪРВАТА НАДПРЕВАРА ПО ВИСША КУЛИНАРИЯ    
НовиниДомакин на събитието е Кулинарната академия HRC към Международен колеж - Албена

Първият годишен коктейл на Кариерата 2007 ще се състои на 29 юли от 15.00 часа в Кулинарната академия HRC в Добрич, съобщиха от висшето учебно заведение за НДТ. Предвидени са състезания за кандидат-студенти на академията, гости - кандидат-студенти, ВИП гости, професионалисти в сферата на гастрономията и приятели на академията.
Състезанието ще бъде в две части: "Джак Даниелс" - кулинарно състезание за начинаещи готвачи - приготвяне на основно ястие и десерт по лична рецепта с налични продукти и "Глендфидих"  -състезание за авторска рецепта на начинаещи готвачи - приготвяне на две стъпки меню  - отново основно ястие и десерт, по авторска рецепта с предварително избрани продукти. Това съобщи за НДТ мениджърът на кулинарната академия Илеана Митева. За победителите от състезанието са предвидени интересни награди. До момента в надпреварата са се записали 6-има кандидат-студенти, добавиха от колежа.
"За съжаление, поради неотложни ангажименти Иван Звездев няма да може да присъства, но пък журито, което е съставено само от висши кулинари, ще бъде председателствано от главния готвач на "Кемпински гранд Ермитаж"  в Златни пясъци" - каза още И. Митева. Сред гостите, които са поканени и са потвърдили своето присъствие, е управителят на "Кемпински гранд Ермитаж" Сузане Майнхард, мениджърът на "Риу Арабела" Румяна Милева и много други. След приключване на надпреварата по висша кулинария всички ще имат възможността да вземат участие в специалната винена вечер, която организират домакините. "В рамките на тази вечер професионалният сомелиер Димитър Николов ще представи с меню пет стъпки вина на изба "Левент" - Русе, които са специализирани в производството на бутикови вина. Гост ще ни бъде и собственикът и управител на избата Росен Георгиев" - разкри още Митева.
 


Сходни връзки

ОРГАНИЗИРАТ ПЪРВАТА НАДПРЕВАРА ПО ВИСША КУЛИНАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди