изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:48 EEST
В декларация ГЕРБ честити на всички българи завръщането на медиците на родна земя    
НовиниСофия. По повод завръщането от Либия на българските медицински сестри Кристияна Вълчева, Нася Ненова, Валя Червеняшка, Валентина Сиропулу и Снежана Димитрова и палестинският лекар с български паспорт Ашраф ал Хаджуд, Политическа партия ГЕРБ честити на техните семейства и на всички българи щастливото събитие. Това се посочва в декларация на партия ГЕРБ.

“ГЕРБ приветства нашите сънародници на родна земя, поздравява за проявената солидарност всички граждани, медии и организации, които ги подкрепяха през тези мъчителни години, изразява признателността си към институциите и политиците от Европейския съюз: за ангажираността към съдбата на несправедливо обвинените европейски граждани; за умението им и в постигането на целите, за последователността и единството им в отстояването на демократичните европейски ценности.
Благодари на Европейската комисия, Европейския парламент, правителствата, политиците и обществениците на, Франция, Германия Великобритания, Белгия и всички държави-членки на ЕС, както и на Съединените американски щати.
Отбелязва с гордост факта, че случаят с българските медицински сестри в Либия е знаков за способността на Европейския съюз да води единна и успешна обща външна политика и защитава демократичните ценности.
Изразява увереност, управлението на България и живота на българите занапред ще бъде определяно от европейските правила, ценности и качества на отговорност, солидарност, демократичност и справедливост”, се посочва в декларацията на ГЕРБ.
В нея пише още: “Нека днешният ден остане като празник на победата на разума, знак, който ни напомня за смисъла на европейската ни принадлежност. Добре дошли, сънародници”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В декларация ГЕРБ честити на всички българи завръщането на медиците на родна земя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди