изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:47 EEST
Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на Франция    
НовиниСофия. Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на Франция Никола Саркози, съобщиха от паритята.

“В тези моменти на искрена радост бихме искали да Ви изкажем от наше име и от името на всички членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ, нашата дълбока признателност за това, което Вие успяхте да направите за нашите сънародници – българските медицински сестри, несправедливо обвинени и държани насила дълги години в Либия.
Днес всички ние празнуваме тяхното дългоочаквано и дълго жадувано завръщане. България, Европа и целият свят с насълзени от щастие очи ги посрещат живи и здрави, отново на родна земя, при техните близки и роднини”, се посочва в писмото.
“Още преди да бъдете избран за Президент на Вашата страна, Вие дадохте обещание да ангажирате Франция в тази правилна кауза, в тази истинска битка за свобода. Вие го направихте с безкрайна искреност и безусловна мотивация – Вие обещахте и го направихте. Благодарение на Вас невъзможното до скоро стана реалност.
Вие, г-н Президент, който винаги сте вярвали в силата на дадената дума, на смелостта и на политическата воля, дадохте на всички нас и на света един урок, че никога не трябва да се отказваме от каузите, в които вярваме, че никога не трябва да губим надежда и вяра. Спасението на един невинен човешки живот е спасение за цялото човечество. Вие спасихте, г-н Президент, шест невинни човешки живота.
Още веднъж приемете, г-н Президент, нашата огромна благодарност към Вас, към Вашата съпруга г-жа Сесилия Саркози и към целия френски народ. Величието на Вашето дело може да бъде сравнено единствено с това на Вашата страна. Приемете още веднъж дълбоката признателност на целия български народ”, пише още в писмото си лидерът на ГЕРБ.

www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до президента на Франция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди