изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:39 EEST
НАШЕНКА ПРЕДЛАГА НА БУШ ВЪВЕЖДАНЕ НА РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ    
НовиниДочка Христова от Карнобат е автор на разработка за въвеждане на разделно хранене и автор на книгата "Храната е вълшебно лекарство - отслабнете без диети и целебен глад". Тя е медицински фелдшер по професия. Сега обикаля цялата страна, за да предлага на държавни и общински структури да се въведе разделно хранене в детските заведения.

Казва, че засега не среща разбиране, но е категорична, че ще продължи с мисията си, докато успее. В отговор на предложението й до президента Георги Първанов е получила писмо от Министерството на образованието и науката. В него се казва, че въпросът за храненето и начина на живот на младите хора е актуален, но брошурата на Дочка Христова не е одобрена като учебно пособие от МОН. Но при наличието и в търговската мрежа, преподаватели и класни ръководители, които считат че е полезна, биха могли да я ползват. Вчера Дочка Христова бе в Добрич, за да предложи въвеждане на разделно хранене и в детските градини на Добрич. Съобщи, че книгата й може да се намери на павилион пред общината.
Жената сподели, че е изпратила преди време писмо и до президента на САЩ Джордж Буш, в което настоява той да съдейства за въвеждане на разделното хранене в цял свят. Убедена е, че промяната в начина на хранене и живот ще промени и световната политика.
 


Сходни връзки

НАШЕНКА ПРЕДЛАГА НА БУШ ВЪВЕЖДАНЕ НА РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди