изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:10 EEST
НАБИРАТ ШОФЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ    
НовиниАгенцията по заетостта набира чрез дирекция "Бюро по труда" кандидати за работа в Испания. Има обявени 35 свободни работни места за шофьор на камион в международния транспорт и още толкова за шофьор на камион в международния транспорт за сезонна заетост.

Изискванията за първата позиция са кандидатите да имат поне три години професионален опит като шофьор на камион с полуремарке в международния транспорт и да притежават категория С+Е. От "Бюро по труда" информират, че ще се ценят знания по испански, английски или френски език. Необходимата възраст е до 55 години. Предлагат се договори за работа за срок от 1 година, с възможност за продължение. Работните места са за фирми в провинция Сарон /Кантабрия/. Предвижда се кандидатите да започнат работа през септември.
За шофьор на камион в международния транспорт за сезонна заетост изискването е опитът като шофьор на камион с полуремарке да е над 3 години - както национален, така и международен. Изискваната възраст е между 30 и 40 години. Ще се ценят познания по испански или английски език, нужната категория е С+Е. Договорите за работа ще са за 9 месеца. Работните места са за фирми в провинция Алмерия. Кандидатите ще започнат работа през октомври 2007 г. Молбите трябва да се подават до 23 август в център "Работа".
 


Сходни връзки

НАБИРАТ ШОФЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди