изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:11 EET
НОВ ПРОЕКТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ХИВ/СПИН ПОДГОТВЯ МЛАДЕЖКИЯТ ДОМ    
НовиниМладежки дом "Захари Стоянов" подготвя нов проект по програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН в България". Тя се изпълнява от Министерство на здравеопазването и се финансира от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария. Това е третия пореден проект по програмата, разработен от младежкия дом.

През тази година темата на проекта е "Сигурност в любовта". В рамките на кампанията деца са участвали в раздаването на материали и са разлепяли стикери, напомнящи за повече внимание при правенето на любов. Темата на новия проект е "Не се оправдавай, Не търси оправдание". Той включва обучения, кампания, ще се представи изложба от колажи, ще продължи да функционира и информационният център, предвидена е радиопрограма, фотоизложби. По традиция при работата по програмата младежкият дом ангажира деца извън училището - такива от социални домове, деца с много отсъствия от училище или такива с противообществени прояви.
 


Сходни връзки

НОВ ПРОЕКТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ХИВ/СПИН ПОДГОТВЯ МЛАДЕЖКИЯТ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди