изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:59 EEST
ПРИСТИГНА МОЛДОВСКА БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ    
НовиниСнощи в Добрич за първи път пристигна молдовска делегация, съставена от представители на новоучредения Молдовско-български бизнес клуб /МББК/ от столицата Кишинев, съобщиха от пресслужбата на областната администрация.

Делегацията е у нас с любезното съдействие на областния управител Динчер Хаджиев. Сред гостите са Григорий Гаврилович Балтаг - съветник на премиер-министъра на промишлеността на Молдова, Мария Паскова, Георги Георгиевич Фокша - кмет на град Леова, Петру Алексеевич Попов - бизнесмен, председател на МББК, Сергей Болгаров - бизнесмен, Олга Василевна Рушникова - бизнесмен, зам.-председател на МББК, Валентин Михайлович Догатари - зам.-началник на управление "Инвестиционна политика и управление на държавното имущество" в МИТ. От администрацията уточняват още, че това е първото посещение на бизнес делегацията в Североизточна България. В 5-дневната програма е включено посещение на планово-икономическите региони Русе, Варна и Добрич за запознаване с регионалната икономика. Основните цели и задачи на делегацията са презентация на икономиката на Молдова, запознаване с икономиката на регионите в Североизточна България, посещение на предприятия и фирми и сключване на споразумения за съвместно сътрудничество.
Днес в 10.30 ч. гостите ще имат среща със зам.-областния управител д-р Евгения Георгиева, главния секретар на ТПП в Добрич  Герман Германов, директора на ИПС в Ген.Тошево Петър  Петров, управителя на "Алвина" АД Здравко Дянков, управителя на ЕТ "Витабал" Балчо Балчев, представител на община - гр.Добрич и др. След обяд делегацията ще посети две фирми в града, уточняват още от пресцентъра на администрацията.
 


Сходни връзки

ПРИСТИГНА МОЛДОВСКА БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди