изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:33 EET
КЗК НАЛОЖИ 5 ХИЛ. ЛВ. ГЛОБА ПО ИСКАНЕ НА "КЕЙБЪЛТЕЛ"    
ИкономикаКомисията за защита на конкуренцията /КЗК/ наложи имуществена санкция от 5 000 лв. на ЕТ" Вигамо - Валерия Атанасова" - Ловеч, за извършено нарушение по чл. 31 от Закона за защита на конкуренцията, съобщиха от пресцентъра на комисията.

Производството е образувано по молба на "Кейбълтел" АД - София, във връзка с рекламни листовки, разпространявани от ответната фирма. По време на разследването комисията е установила, че в рекламните материали се прави сравнение между качеството на сателитната и кабелната телевизия.
Комисията е разрешила и придобиване на контрол върху "ЗАД Виктория" АД  от Фата Асикурациони Данни С.п.А., Италия, чрез закупуване на 67% от акциите, добавят още от пресцентъра на комисията. Фата Асикурациони Данни попада под контрола на Асикурациони Дженерали С.п.А. На територията на България групата оперира чрез редица дружества, сред които Дженерали България Холдинг АД, Дженерали застраховане АД и Дженерали животозастраховане АД.
 


Сходни връзки

КЗК НАЛОЖИ 5 ХИЛ. ЛВ. ГЛОБА ПО ИСКАНЕ НА "КЕЙБЪЛТЕЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди