изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:59 EET
СОУ "СТ. КАРАДЖА" - С НАЙ-УСПЕШЕН ПЛАН-ПРИЕМ В ОБЛАСТТА    
ОбразованиеКаварненското школо "Стефан Караджа" е с най-успешен план-прием в областта за 2007/08 учебна година. Това съобщи за НДТ Десислава Якимова от морското кметство. "Всички паралелки след 8 клас - математика, химико-биология, както и единствената езикова паралелка извън областта са със запълнен план-прием, като записаните деца са максималният брой" - каза Д. Якимова. В момента в общината тече ремонт във всички образователни звена, като целта е те да посрещнат децата на 15 септември напълно готови.

На предстоящата сесия на 7 август общинските съветници ще се запознаят с информацията относно състоянието на учебната база в общината. "Ще поискам одобрението на ОбС в Българево - всички паралелки от първи до осми клас да бъдат маломерни, както и в началното училище "Христо Ботев" в с. Септемврийци, където има четири паралелки от първи до четвърти клас" - каза още Д. Якимова. В училището в Белгун за предстоящата учебна година съветниците ще дават съгласие да бъдат сформирани 3 слети паралелки и 2 маломерни.
 


Сходни връзки

СОУ "СТ. КАРАДЖА" - С НАЙ-УСПЕШЕН ПЛАН-ПРИЕМ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди