изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:21 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИТНИЧАР, УЛИЧЕН В КРАЖБА    
ЛюбопитноУволнен преди няколко години митничар и по-късно възстановен отново на работа чрез съдебно решение, бил уличен в изнасяне на конфискувани стоки от митницата в Добрич, научи НДТ. По време на обедната почивка на 28 юли, Д.Ф. се опитал да изнесе от сградата на митницата торба с конфискувани стоки, но бил навреме забелязан. За да избегне уличаването в кражба, той се опитал да се скрие в тоалетната, но бързо дошлите полицаи от I РПУ го задържали.

ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ГЕН. ТОШЕВО ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПРЕКУПВАЧИ

Лицензирани фирми за изкупуване на зърно за държавния резерв мамят производителите от Генерал Тошевско, сигнализираха вчера производители от общината. Прекупвачите изкупували срещу 231 лв. за килограм бонифицираното зърно, което било окачествявано от лабораториите в града. Изкупеното срещу тази сума зърно по-късно било продавано на "Държавен резерв" в Ген. Тошево за 134 долара за тон, с което зърнопроизводителите били ощетявани. След петиция от зърнопроизводителите до общината в града, оттам бил изпратен и официален протест до земеделското министерство.
НДТ - 30 юли 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИТНИЧАР, УЛИЧЕН В КРАЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди