изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:29 EEST
Лидия Йорданова: Знаковата битка на местните избори ще се води за областните градове и за столицата    
ОбществоСофия. Знаковата битка на местните избори ще се води за областните градове и за столицата. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” директорът на НЦИОМ Лидия Йорданова.

Според нея БСП ще се представи много добре що се отнася до листите на партията за общински съветници. Много важно било да се види дали формулата за обединени усилия на СДС и ДСБ ще заработи, по думите на Йорданова.
По отношение на ГЕРБ и “Атака”, директорът на НЦИОМ посочи, че това ще са първите местните избори за двете партии и Какъвто и резултат да постигнат тези формации, “те ще бъдат представени в местната власт и то добре представени, което означава, че равносметката за тях няма как да не бъде положителна”.
“След евровота ГЕРБ е на вълната на обществените емоции. Избирателите на партията след евровота са силно мотивирани от възможността да затвърдят позициите на партията по места”, каза още Лидия Йорданова.
Повечето формации били наясно, че трябва да потушат бързо и ефективно напреженията в собствените си редици и да не допускат повече от един кандидат свързван с тяхната партия. “Поуките от миналите местни избори няма как да не сработят, особено като се има предвид, че тройната коалиция е едва в средата на своя мандат”, категорична бе Йорданова.
Изненадани според нея винаги ще има и както обикновено, те щели да бъдат сред загубилите изборите.
 


Сходни връзки

Лидия Йорданова: Знаковата битка на местните избори ще се води за областните градове и за столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди