изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:42 EEST
Арабската лига не коментира искането на Либия за скъсване на отношенията с България    
По светаКайро. Първите дипломати на страните от Арабската лига заседаваха днес в Египет, за да обсъдят усилията на нейни представители за събиране на подкрепа за арабска инициатива за мир в Близкия изток, се казва в проектоизявление на организацията, цитирано от “Аарец”.

Министрите на външните работи на 22 страни-членки трябваше да оформят и своя отговор на неотдавнашния призив на американския президент Джордж Буш за провеждане на мирна конференция за Близкия изток по-късно тази година.
Либийският външен министър Абдел Рахман Шалкам не участва на днешната министерска среща, въпреки че страната му разпространи меморандум с призив към Арабската лига да скъса икономическите си и дипломатически връзки с България, след решението на страната да помилва шестимата медици, осъдени в Либия на смърт за заразяването на над 400 либийски деца с вируса на СПИН. В проектоизявлението след срещата искането на Либия не бе коментирано.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Арабската лига не коментира искането на Либия за скъсване на отношенията с България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди