изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:53 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА Е СРЕД КАНДИДАТКИТЕ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА    
Новини21-годишна добричлийка се кандидатира за музикалния проект на “Жокер медия” ООД за създаване на нова женска вокална група, научи НДТ.

Това е Анелия Атанасова, която е учила пиано и поп-пеене. Тя има изяви с вокални групи и награди от конкурсите “Млади музикални дарования” в Добрич и “Златен петел” във  Велико Търново и др. При индивидуалните си изяви е спечелила специалната награда на конкурса Ti Amo в румънския град Онещ през 2000 година. В момента е студентка II курс в СУ Св. Кл. Охридски”, специалност Немска филология.

Мениджърите от "Жокер медия" обещават бляскава музикална кариера и поемат цялостното финансиране на проекта, включващо организирането и провеждането на кастинга, както и промотирането на групата - музика, текстове, аранжименти, видеоклипове и други.

Участничките ще се подбират до 15 август. След приключване приема на документи, специално подбрано жури - известни български поп-изпълнители, композитори, аранжори, музикални водещи и журналисти, ще прослушат получените песни и най-талантливите момичета ще бъдат допуснати до финален кастинг-концерт. Избралите от онлайн-гласуването и от журито момичета ще покажат на живо музикалните си умения на голям концерт. Жури, в състава на което влизат Мария Илиева, Графа, Вики и Десо от Мастило, Стефка Уникян, Живко Петров, Найден Андреев, ще избере момичетата, които ще влязат в състава на женската вокална група. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА Е СРЕД КАНДИДАТКИТЕ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ЖЕНСКА ВОКАЛНА ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди