изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:30 EEST
Маскирани нападнаха финансиста Емил Хърсев    
Новини Финансистът Емил Хърсев бе нападнат и обран от маскирани бандити докато се прибирал към дома си в столичния кв. "Белите брези" в 5,00 часа сутринта във вторник.

Нападателите го заключили с белезници за парапет между етажите в блока, където е престоял вързан 40 минути. Открит е от съседка, която повикала помощ, предаде БГНЕС. Бандитите са откраднали от Хърсев мобилния му телефон, работната чанта с документи, 200 лева, ключовете от автомобила и жилището, кредитна карта. По-късно той открил около блока захвърлени ключовете от дома му. Хърсев е подал жалба в столичното Шесто РПУ, от където работят по случая. Криминалисти са направили оглед около блока, разпитани са и съседите. ".
По разказа на Хърсев той бил нападнат от трима маскирани. Казали му - "не викай, нищо няма да ти направим". Все пак бяха "културни" - можеха да ме пребият от бой, ако искаха, каза Хърсев пред бТВ. Сигурно са били доста изненадани заради “ниския урожай”. Вероятно са си мислили, че ще открият в мене много повече пари и ценности, коментира още Хърсев. Той определи нападението си като битова престъпност, на която са изложени стотици хора ежедневно.
Емил Хърсев е един от най-известните български финансисти. Бил е член на бордовете Булбанк, Минералбанк, БРИБ, МБИС в Москва, както и на управата на БНБ. Доцент е по банково дело в УНСС, собственик на "Хърсев Ко". В началото на 90-те години на миналия век членуваше и в комисията по уреждане на външния дълг, създадена след обявения от кабинета на Андрей Луканов мораториум по дълга на 30 март 1990 г.
dir.bg
 


Сходни връзки

Маскирани нападнаха финансиста Емил Хърсев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди