изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:46 EEST
И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЩЕ ЗАНИМАВАТ С ПФК "ДОБРУДЖА"    
НовиниДа се внесат до главния прокурор на републиката Борис Велчев всички материали около решенията на Общинския съвет в Добрич във връзка с ПФК "Добруджа", за да се установи дали има закононарушения и кои са длъжностните лица. Това реши на вчерашното си заседание местният парламент в Добрич. В срок до седем дни в канцеларията на Главна прокуратура трябва да се внесе цялата документация от създаването на ПФК "Добруджа" преди осем години до момента. Искането бе внесено вчера от общинския съветник Владимир Банов.

Припомняме, че община Добрич стана акционер в ПФК "Добруджа" с апортна вноска на недвижими имоти. Сред тях са централният кооперативен пазар в града, ханът и гостилницата в АЕМО "Старият Добрич", магазин, паркинг. Те бяха апортирани, за да може футболният клуб да се издържа. На две поредни заседания /през април и май/ общинските съветници решаваха да възложат на кмета Детелина Николова да изземе апортираните имоти. Първия път решението бе върнато от  областния управител, а след това - отменено от административния съд.
Зам.-кметът Иван Колев, който представлява общината на последното Общо събрание на акционерите на ПФК "Добруджа", за което НДТ вчера писа, съобщи, че клубът е получил лиценз за стадиона за предстоящия сезон. Има назначен нов треньор. Привлечени са 20 нови футболисти. Детско-юношеската школа продължава дейността си и са подадени заявления за участие във всички национални състезания в тази възрастова група.
 


Сходни връзки

И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЩЕ ЗАНИМАВАТ С ПФК "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди