изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:42 EEST
СДС май ще даде рамо на Борисов за вота    
ПолитикаТова изчисли лидерът на СДС Пламен Юруков след срещата си с неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БТА. Срещата бе в Столична община. Очаквайте приятни изненади от СДС на изборите, заяви Юруков и допълни, че ако СДС подкрепи столичния кмет, той ще бъде преизбран за втори мандат. Марката СДС трябва да се запази и развие, каза Борисов. По думите му не е вярно, че ГЕРБ иска да погълне СДС. Ако ние един ден не управляваме със СДС, то няма с кого другиго, допълни Борисов.

По места отново двете партии работят в много добра координация, като имаме известни, но малки неразбирателства, обясни кметът. Председателят на СДС уточни, че някои от несъгласията идват от факта, че лидери на ГЕРБ са бивши служители на МВР, съобщи БГНЕС. На това Борисов отговори, че те са били назначавани по време на управлението на СДС. Кметът подчерта, че СДС са довели демокрацията в България и "всички сме скачали в подкрепа на синята идея". Затова винаги съм казвал, че СДС е най-близо до програмата и идеите на ГЕРБ, посочи Борисов. Има голяма вероятност двете партии да се явят с общи листи на местните избори. Бойко Борисов напомни, че негови най-големи опоненти в общината са били общинските съветници от БСП и ДСБ. Той каза това, защото уточнили с Юруков какви са несъгласията на СДС с предложенията на ДСБ по отношение на местните избори, съобщи БГНЕС. "ДСБ ни разделя с твърдата си позиция срещу ГЕРБ и Борисов. С ДСБ имахме много тежък развод и някои междуличностни отношения сега много тежат", заяви лидерът на СДС, цитиран от Дарик.
Във вторник Юруков каза, че за местните избори ще се срещне протоколно с ръководството на ДПС. На заседание Националният съвет на СДС даде свобода на местните структури да влизат в коалиции за изборите. Единствената забранена формация е БСП.
 


Сходни връзки

СДС май ще даде рамо на Борисов за вота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди