изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:34 EEST
Трима от пострадалите войници в катастрофата край Хасково са с опасност за живота    
НовиниХасково/Харманли. Военен автомобил с 12 военнослужещи се е преобърнал по пътя Хасково-Харманли, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински-координационен център.

Пострадали са около десетина души. Все още се изясняват причините за катастрофата и точния брой на пострадалите, както и тяхното състояние.

Хасково. Двама от пострадалите войници в катастрофата край Хасково са със съмнения за счупване на таза. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински-координационен център. Други двама от пострадалите са с гръдни травми и още двама са в комоцио. За един от тях има съмнение, че е с мозъчен кръвоизлив. Няма индикации за това някои от войниците да е с опасност за живота.
Останалите, които са се возели във военния автомобил са с охлузвания и натъртвания. Случаят е поет от Военна прокуратура. Все още не са ясни причините за катастрофата. Знае се само, че няма друг автомобил, участвал в произшествието.
 
Трима от пострадалите войници в катастрофата край Хасково са с опасност за живота
01 август 2007 | 21:11 | Агенция "Фокус"
Хасково. Трима от пострадалите войници в катастрофата край Хасково са с опасност за живота. Това каза пред Агенция “Фокус” директорът на Националния медицински-координационен център д-р Огнян Алексиев. Общия брой на пострадалите е 12 души. Те са настанени в МБАЛ Хасково, откъдето ще бъдат транспортирани до най-близката Военна болница в Пловдив. Специалисти неврохирурзи и коремни хирурзи са изпратени от ВМА в София, каза още д-р Алексиев.
От НМКЦ съобщиха, че двама от пострадалите вече са преместнени във ВМА Пловдив и натам пътуват две линейки на софийската военна болница за оказване на помощ на пострадалите.


 

 


Сходни връзки

Трима от пострадалите войници в катастрофата край Хасково са с опасност за живота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди