изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:03 EEST
ДНЕС ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ ПРОИЗНАСЯ ЗА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ    
НовиниДнес от 15 часа в областната управа ще се проведе нова среща между областния управител Динчер Хаджиев и кметовете на общини - във връзка с проблемите със засушаването и исканията за обявяване на бедствено положение.


В сряда в областна управа се е провела работна среща с представители на областна администрация, общините от областта, на  областна дирекция "Земеделие и гори" и "Гражданска защита". Тя е била  провокирана от утежнената обстановка, произтичаща от продължителното засушаване на територията на областта. Както и от обявеното бедствено положение от кметовете на Каварна и Крушари, информираха от пресслужбата на областната управа.

 


Сходни връзки

ДНЕС ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ ПРОИЗНАСЯ ЗА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДНЕС ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СЕ ПРОИЗНАСЯ ЗА БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ
Автор: Anonymous да 2007-08-04 @ 19:34 EEST

Я аз да питам, като има девствено, пардон... бедствено положение, това основание ли е арендаторите да не изплащат рента за арендуване на земя (?), съгласно сключените договори, предвид клаузата "Форсмажорни обстоятелства"...  Щото и ние дето сме прости хорица да знаем как да си наредим бюджета отсега, да не развяваме белия байрак на зима, като вместо рента ни покажат тройна комбинация от пръсти с преобладаващ среден пръст в средата.  :))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди