изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:03 EEST
Тайнственият японец, оставящ пликове с пари, отново се активизира    
По светаВ Япония отново се е активизирал тайнственият мъж, който оставя пликове с пари в административни и жилищни сгради, съобщи ИТАР-ТАСС.

По данни на местната полиция този път плик с 1 млн. йени е бил намерен в пощенска кутия на частен дом в град Мита, префектура Хиого, разположена в югозападната част на страната на най-големия японски остров Хоншу.

След това край входа на съседно здание е бил открит пластмасов пакет вече с 3 млн. йени. И в двата случая парите са били предадени в полицията, която още не може да намери тайнствения благодетел.

В края на юли плик с 1 млн. йени бе намерен от жителка на многоетажна сграда в град Кобе. Ден преди това пенсионерка от град Муко също в пощенската си кутия откри плик с 10 млн. йени или почти 85 000 долара.

Общо в края на миналия месец бяха намерени по този начин 17 млн. йени. От пролетта на тази година в Япония действа тайнствен доброжелател, който подхвърля в обществени и частни сгради пликове с пари.

Досега те са вече неколкостотин. Благодетелят е действал в 19 префектури.

В началото той оставяше пликовете с относително неголеми суми в мъжките тоалетни на сгради на местната администрация, придружени с бележка парите да бъдат използвани за добри дела. БТА

 


Сходни връзки

Тайнственият японец, оставящ пликове с пари, отново се активизира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди