изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:38 EEST
Джордан се връща към купонджийството    
ЛюбопитноПет седмици, след като роди дъщеря си Принсес Тиаами, британската моделка Джордан, известна предимно с огромния си бюст, започна да възражда имиджа си на купонджийка, като се появи в лондонския нощен клуб Модива и не го напусна до 2 часа сутринта.

Бившата моделка, станала известна от популярната трета страница на в. "Сън" се появи в клуба в провокационно къса жълта пола и високи токчета, като не пропусна момента да позира пред събралите се папараци и да произведе няколко от своите редовни номера.

Заедно с нея беше бившата певица от Liberty X Мишел Хийтън, която е близка приятелка. Двете започнаха вечерта в бара на хотел Сандерсън.

Джордан, която се появи без брачната си халка, изостави съпруга си Питър Андре, за да прекара сама нощта.

В клуба обаче се оказа бившият й приятел Гарет Гейтс, който изглежда усети, че нещата започват да изглеждат странни и напусна само след 15 минути.

Джордан се и върнала добрата фигура отпреди бременността, но отрича, че е била на диета. Тя каза за списание ОК!, че всичко е резултат от голямата й заетост около децата, поради което често забравяла дори да обядва.

Тя добави, че била изгубила повечето излишни килограми, но сега трябвало да си оправи бюста, което щяло да стане през декември. Тоест, Джордан ще се заеме с най-важната част от тялото си.

Тя смята да добави и още деца към сегашната детска градина, която включва 2-годишния Джуниър и 4-годишния Харви, което е син на футболиста Дуайт Йорк.

Веднага след раждането на Принсес Тиаами тя заяви, че иска още едно момиченце, което ще нарече Туинкъл.

kafene.net

СНИМКИ НА ДЖОРДАН

 


Сходни връзки

Джордан се връща към купонджийството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди