изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:43 EEST
Еди Мърфи призна бащинство на детето на Мел Би    
ЛюбопитноКомедийният актьор Еди Мърфи призна публично в петък, че е баща на извънбрачното дете на певицата от „Спайс Гърлс” Мелани Браун. По-рано през седмицата тя подаде иск за бащинство срещу него, предаде Ройтерс.

В кратко съобщение на представител на Мърфи се казва, че 46-годишната звезда „винаги е изпълнявал и ще продължи да изпълнява отговорностите си като баща”. „Мистър Мърфи и мис Браун се срещаха твърде кратко и никога не са правили някакви планове от какъвто и да било характер”, се казва в съобщението.

„Той признава бащинството на детето Ейнджъл и ще изплаща издръжка на Мис Браун, като поеме и разходите по бременността й”, се казва още там. В края на съобщението има изказване на Мърфи, че „разглежда това като частен въпрос и по този начин няма да прави никакви по-нататъшни изявления по него”.

Досега Мърфи не признаваше бащинство на детето. Мел Би подаде иска си срещу Мърфи във Върховния съд на Лос Анжелис в сряда, търсейки законно установяване на бащинството му и непосочена сума за издръжка на тримесечното бебе. През юни ДНК-тест потвърди, че Мърфи е бащата на бебето на Мелани.

Ейнджъл Айрис Мърфи Браун бе родена през април. Браун и Мърфи се срещаха през миналата годинаи тя записа името на актьора в кръщелното свидетелство на момичето. През седмицата списания съобщиха, че Мърфи е сгоден за приятелката си Трейси Едмъндс от 10 месеца. Той има 5 деца от брака си с Никол Мичъл, който завърши с развод през април 2006 г. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Еди Мърфи призна бащинство на детето на Мел Би | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди