изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:36 EEST
ВЪЗРАСТНА ПОЛУЧИЛА ГЪРЧ СЛЕД ЕКШЪН С ПОЛИЦАИ    
Ред и сигурностКонфликтът между органите на реда и търговците на праскови се разразил вчера в района на кв. "Рилци"

Възрастна продавачка на праскови вчера е получила гърч и е откарана в Бърза помощ, след като полицаи я повалили на земята. Това се случило при развихрил се екшън между органите на реда и търговците на праскови около 13 часа на КПП след кв. "Рилци" по посока Карапелит, съобщи радио "Добруджа". Конфликтът бил между полицаите и собствениците на прасковени градини, които продават там продукцията си. Служителите на реда наредили на производителите да напуснат пътното платно пред КПП-то, защото сергиите им били предпоставка за провокиране на ПТП, даже вече имало 2-3 сигнала от граждани за това. Възрастната жена, която била с болно сърце и високо кръвно,  отреагирала по-остро и била повалена на земята от двамата служители на Първо РПУ, съобщава радио "Добруджа". И добавя, че на голяма част от продаващите там производители са написани актове, които те ще обжалват, защото смятат, че наредбите на Община град Добрич не са валидни извън границите й. 
Интересно е с каква документация търгуват ромите по шосетата Добрич-Балчик, Добрич-Албена, защото тях полицията не е погнала, а може би се ползват от политическия чадър на една партия, за която те си дадоха гласовете срещу две пилета и бутилка олио. Плащат ли те данъци и имат ли апарати с фискална памет, госпожо Петя Банкова?
 


Сходни връзки

ВЪЗРАСТНА ПОЛУЧИЛА ГЪРЧ СЛЕД ЕКШЪН С ПОЛИЦАИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВЪЗРАСТНА ПОЛУЧИЛА ГЪРЧ СЛЕД ЕКШЪН С ПОЛИЦАИ
Автор: Anonymous да 2007-08-06 @ 12:14 EEST

Оставете хората.От това си изкарват прехраната!

 

ВЪЗРАСТНА ПОЛУЧИЛА ГЪРЧ СЛЕД ЕКШЪН С ПОЛИЦАИ
Автор: Anonymous да 2007-08-06 @ 20:56 EEST

Не са задължителни за тях касовите апарати, щом са производители. Може единствено агенция "Пътища" да има претенции към тях, ако не са платили за това, че вършат търговия край първокласни пътища. И то само ако са извън границите на своя имот. ;-)

ВЪЗРАСТНА ПОЛУЧИЛА ГЪРЧ СЛЕД ЕКШЪН С ПОЛИЦАИ
Автор: Anonymous да 2007-08-06 @ 21:01 EEST

Подкрепям горния, но край прасковените масиви в Рилци търговците е редно сами да направят площадки за посрещане на контрагентите си. Какви са тези работи да се вдигат скандали на полиция.  Разпорежданията се изпълняват, а после се обжалват по съответния ред! Я питайте в Европа и САЩ (ох,ох, особено там!) как е!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди