изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:13 EEST
Д. НИКОЛОВА: ТОВА НЕ Е РАБОТЕЩ ПОДХОД    
НовиниТака кметът коментира решенията на ОбС за прекратяване на концесията на Летния театър и за отмяна на решения на общото събрание на "Добрички панаир"

"В Общинския съвет в Добрич взеха връх лични интереси на няколко души. Яд ме е на другите, че не предприемат нищо, за да променят това" - така кметът Детелина Николова коментира някои от решенията на ОбС от последната му сесия. Според нея, не е работещо решение това да се прекрати концесията на Летния театър. "С това решение дори не зачетоха 3-месечния труд на одиторите, който показва, че дори са направени по-големи инвестиции от договорените. Това не е работещо решение" - каза Д. Николова. Тя сподели, че ако тя или областният управител върнат решението, няма да се реши проблемът, тъй като през лятото общинските съветници трудно могат да се съберат на заседание. Последното за мандата е насрочено за 18 септември. Що се отнася до решението, с което й бе възложено да отмени решение на общото събрание на "Добрички панаир" на 1 946 000 акции, тя каза, че няма да предприеме действия. Счита, че действията на представителя на общината са изпълнявали решение на ОбС. В него се казвало, че се възлагат на кмета последващи действия, а възможността останалите съдружници да увеличат капитала било именно такова.
С подобни решения ние прогонваме хората, които имат желание да инвестират в Добрич, коментира кметът. И добави, че това, което прави ОбС, в никакъв случай не е замисляне за бизнеса, а извиване на ръце.
 


Сходни връзки

Д. НИКОЛОВА: ТОВА НЕ Е РАБОТЕЩ ПОДХОД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди