изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:36 EEST
ОИК ОСТАВИ ЖИВКО ГЕОРГИЕВ НАЧЕЛО НА ТЕРВЕЛ    
НовиниНа заседанието си на 2 август Общинската избирателна комисия за местни избори в Тервел не е стигнала до решение за предсрочно прекратяване на правомощията на кмета Живко Георгиев. Предстои окончателното решение на комисията официално да бъде оповестено от председателя й Ивелина Стратиева, научи НДТ.

Припомняме, че искането за предсрочно прекратяване правомощията на Живко Георгиев бе поискано от Юлиян Иванов - бивш кандидат за кмет за мандат 2003-2007 г. Аргументът му бе, че като кмет Ж. Георгиев е участвал и като управител и съдружник в две търговски дружества.   Във възражението си кметът посочва, че двете дружества не упражняват стопанска дейност от края на 2002 г. и от това следва, че съдружникът Живко Георгиев няма как да е упражнявал търговска дейност. Акцентирано бе и на факта, че освен че нямат никакъв търговски оборот, дружествата не са участвали в нито един проведен от общината конкурс. Цитиран е и аналогичен случай с кмета на София Бойко Борисов. При него избирателната комисия в София не взе решение за прекратяване на правомощията на кмета.
 


Сходни връзки

ОИК ОСТАВИ ЖИВКО ГЕОРГИЕВ НАЧЕЛО НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди