изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:02 EEST
ДЕЦА НАРИСУВАХА БЪДЕЩЕТО СИ В ЕВРОПА СЛЪНЧЕВО    
НовиниСвежи рисунки, в които преобладават слънца, грейнаха на асфалта на площада пред читалище “Зора” в Шабла. Инициативата бе част от Седмицата на морето “Шабла 2007”.

Общо 39 малчугани от цялата страна участваха в проявата на тема "Аз и моето европейско бъдеще". Децата рисуваха още пейзажи с къщи, морета и кораби. Наградата за най-красива рисунка при най-малките от 4 до 8 години получи Дарена Драгоева от София. Нейната сестра бе отличена при по-големите от 9 до 14 години, заедно с Десислава Георгиева от Шабла.

На второ място при най-малките бе класирана Ева Ивелинова от Шабла, следвана от Петър Христакиев от Крапец. Творбата на Явор и Дияна Пламенови от Шабла спечели второто място при големите, заедно с Моника Григорова от София. Призът за третото място отиде у Александър Дончев от Шабла.

Днес от 9.30 часа в къмпинга в село Дуранкулак ще се проведе състезание “Бързи, смели, сръчни” с участието на отбори от Шабла, Крапец и Дуранкулак. НДТ
 


Сходни връзки

ДЕЦА НАРИСУВАХА БЪДЕЩЕТО СИ В ЕВРОПА СЛЪНЧЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди