изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:25 EEST
НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ В БАЛЧИК    
НовиниУлица "Константин Кисимов" в центъра на Балчик и ул. "П. Яворов", в частта до улица "Приморска", са вече еднопосочни в посока към морето. Промяната в организацията на движението е въведена по жалба на граждани, живеещи в района, още от миналата година, тъй като през лятото участъкът е пренатоварен от автомобили.

В обратната посока ще бъде еднопосочно движението по улица "Димитър Желев" (бивша "Витоша"), която води към музея през алея "Ехо". От днес улицата се затваря за ремонт от  общинско предприятие "Благоустрояване и комунално стопанство". Това съобщи началникът на Общинското звено за охрана Валентин Попов. Ежедневно постъпват жалби за неправомерно паркирали автомобили в приморската част на града, които реално създават предпоставки за пътнотранспортни произшествия, съобщи още Попов. Паркингът на Двореца се е разширил неправомерно в тревна площ, за което е подадена жалба от хотелиери.
Проблемът с недостига на места за паркиране през туристическия сезон остава сериозен. Нови паркинги се предвиждат в проекта за парк "Ехо", в завършващ етап е и подземният паркинг на централния площад. Предстоят още промени в организацията на движението, уточни Валентин Попов. Поради еднаквия статут на имотите се предвижда  входната табела на града да бъде преместена в началото на землището на Балчик и обхване вилните зони. Ще бъдат поставени указателни табели за всички вилни зони на български език и латиница, които към момента нямат ясни обозначения, което изключително затруднява гостите и почиващите в града.
 


Сходни връзки

НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди