изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:54 EEST
СТАР ЧАСОВНИК ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯТА В ГРАДА    
Ред и сигурностОколо 12,30 часа вчера полицаи заградиха голям район в центъра на Добрич близо до училище "Отец Паисий". Обяснили на живеещите в съседния блок да се приберат от терасите. Възрастни жени, които по това време бяха у дома си, бяха наизлезли изплашени от блока.

Стана ясно, че неизвестен се е обадил в полицията и е предупредил, че има взривно устройство в черен пакет под дърво, недалеч от жилищния блок, точно до книжарница. Голям район около жилищния блок по ул. "Ген. Гурко" беше отцепен. Извикани бяха служители на ДОТИ от Варна, за да бъде отстранен пакетът с робот.
След около час заградителни мероприятия, служител на полицията, ангажиран с видеозаснемането, се приближи до въпросния обект. За изумление на присъстващите разгледа с ръка предполагаемата бомба. По-късно стана ясно, че това е стар черен настолен часовник, който дори не работеше. До него бяха намерени и касови бележки на фирма "Здравец". Предполага се, че някой е разчиствал склад или изба и е изхвърлил боклука си под дървото. Има и версия, че въпросния часовник, както и други вещи, са били изхвърлени от преминаваща кола.
 


Сходни връзки

СТАР ЧАСОВНИК ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯТА В ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди