изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:56 EET
НОВИ ИМЕНА ПРЕДОЛЕЖИ ЗА УС НА Е.ОН    
НовиниМиналата седмица Управителният съвет на Е.ОН България взе решение да направи някои промени в Управителния съвет на Е.ОН България Мрежи АД, съобщават от прессцетъра на дружеството.

Управителният съвет на Е.ОН България подкрепя идеята за развитие на специалистите и издигане на ръководители от вътрешните среди на компанията и споделя силното убеждение, че в Е.ОН България има много обещаващи служители с огромен потенциал, се казва още в разпространено нарочно съобщение от компанията до медиите. Управителният съвет на Е.ОН България ще предложи на Надзорния съвет на Е.ОН България Мрежи АД да назначи за нови членове на Управителния съвет на Е.ОН България Мрежи АД г-н Анатоли Симеонов и г-н Анатоли Токмакчиев. Становище Надрозния съвет по направените предложения ще вземе на 21 август, когато ще се проведе неговото заседание.
Понастоящем Анатоли Симеонов е директор "Администриране на мрежата" и работи в бившето електроразпределително дружество в Горна Оряховица от 1995 г., а Токмакчиев в момента е директор "Управление на енергийни данни" и е служител на компанията от 2002 г., допълват от компанията.
 


Сходни връзки

НОВИ ИМЕНА ПРЕДОЛЕЖИ ЗА УС НА Е.ОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди