изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:43 EEST
ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: МЯСТО В ТОП 12 ЩЕ БЪДЕ УСПЕХ ЗА НАС    
СпортМладежкият национален отбор на България заминава в неделя за Македония, където в понеделник започва Световното първенство.

От клубния президент на “Добруджа” Георги Андреев, който е треньор на “трикольорите” разбрахме, че целта на отбора е да намери място в ТОП 12. “Трябва да станем трети в нашата група, ако искаме да изпълним набелязаната ни цел. Това обаче ще бъде много трудно, защото нашата група е най-тежката. Ще играем с Хърватска, Русия, Словения и Тунис. В групата ни има само един отбор, който не е от Европа. Има групи, в които има и по три отбора извън нашия континент, а знаем, че хандбалът най-силно е развит в Европа. Задачата ни се усложнява още повече, защото няма да можем да разчитаме и на гардовете си Светослав Недев и Тодор Русков. Все пак ние отчитаме, че за нас е голям успех, че се класирахме за хандбалния Мондиал за младежи до 21 години. Това е нещо, което представителния ни тим не е постигал от 20 години насам”, каза Андреев. В отбора ни играят добричлиите Венцислав Петров и Александър Димитров. Мачовете на националите ни ще бъдат в Скопие.

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ АНДРЕЕВ: МЯСТО В ТОП 12 ЩЕ БЪДЕ УСПЕХ ЗА НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди