изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:49 EEST
ДНЕС ЗАПОЧВА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА СПЕЦИФИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ    
НовиниС шаматен турнир днес стартира Националният празник на специфичните възможности на слепо-глухите. Той се провежда за трети  път в Добрич и е под патронажа на кмета Детелина Николова. Проявата се реализира по проект "Ние водим достоен живот" на Националната асоциация на слепо-глухите и община Добрич, финансиран от Агенцията за хората с увреждания.

От 10 часа днес 50 хора с увреждания ще премерят сили над шахматната дъска в Шестото държавно първенство по шахмат. То ще се проведе в Ученическото общежитие и ще продължи до 14 август, когато ще бъде и награждаването. На 15 август пред Младежкия дом ще се проведе Пети национален фестивал на художествената самодейност. Той ще бъде открит от кмета Детелина Николова.
Петото държавно първенство по общофизически и лекоатлетически дисциплини ще се проведе на 16 август в Спортна зала "Добротица". Същия ден от 16 часа ще бъде представен сборникът с поезия на литературен клуб на слепо-глухите "Вдъхновение". Официалното закриване на Петия национален празник на специфичните възможности на сляпо-глухите с тържествена гала-вечеря в Ученическо общежитие е насрочено за 19 ч.
 


Сходни връзки

ДНЕС ЗАПОЧВА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА СПЕЦИФИЧНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди